lördag 23 juni 2012

Fem fina


Det är inte bara gifta mig jag skall göra det här året, jag skall även flytta, mer bestämt flytta ihop med min kärlek. Rent officiellt gör jag det om inte mindre än 5 dagar!! Då tar jag allt det lilla jag äger här uppe och flyttar ner till killen min i Florida. Och utifrån denna stat kommer vi sedan flyga till Sverige för förberedelser och bröllop! För att efter allt komma tillbaka med ett färskt visum i handen (Peppar, peppar, ta i trä) och alla möjligheter i världen.

Men som sagt, ett nytt hem skall vi skaffa, vårt första hem tillsammans och det är lika stort som giftemål mår jag påstå! Att leva tillsammans, på riktigt. Markus bor just nu i en liten etta, som det nu blivit dags att gå vidare från. Inte bara för att vi behöver mer plats till alla kommande gäster, utan också för att vi skall börja på en ny kula, en lägenhet som är vår tillsammans från början. (Hyres dock, givetvis). Detta skall dessutom göras tiden mellan att jag landar nästa vecka, och dagen vi åker hem i slutet av juli!

Så på tal om detta, så delar jag här med mig av några underbara vardagsrum från mina inspirationsmappar. Kan inte vänta på att få sätta tänderna i en ny lägenhet! Eller vad säger du Markus ;)
Jennie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar