lördag 17 december 2011

Härlig helg

God kväll i julstöket! Eller mer godmorgon i Sverige kanske.. Jag ligger uppkrupen i sängen, med datorn i knät och har precis sagt god natt till killen. Han kom hem från Bahamas idag vilket inte var en dag för tidigt, behövde verkligen höra hans röst ordentligt och se hans ansikte igen. Vi har pratat hela dagen, och efter det jobbade jag kväll. C var på "sleep over" och L hade sin vän R över. R är en pojke men han är Inte Ls pojkvän, vilket hon är väldigt noga med att påpeka. Det var skönt, de lekte hela kvällen så jag kunde mysa i soffan med gott chaite (tack moster Malin) och titta på Ghost Whisperer (Ja, jag är seriös). Sedan tog det ett litet tag för L att somna men allt som allt var kvällen väldigt lugn.

Igår hade jag också en riktigt bra kväll! Jag och norske Malin åkte till Cheesecake Factory i White Plains och åt middag. Men mest pratade vi nog egentligen. Om allt mellan himmel och jord, hoppas verkligen jag inte malde på för mycket om min egna historia men det kändes nog inte så, hon var inte dålig på att prata hon heller! Vilket jag älskar. Så otroligt skönt att bara kunna babbla på, och känna sig bekväm med en annan människa. Hon verkar också bära ett liknande sätt att se på världen som jag, samt kunna relatera till mina intressen och drömmar i livet. Vilket känns skönt efter allt annat den senaste tiden.

Imorgon bär det av mot stora staden, har inte vart där på en vecka och det känns. Saknar NYs gator och affärer, alla olika sorters människor och ställen att se. Imorgon skall jag till en Flea market och med tanke på bilderna jag sett därifrån ser den riktigt lovande ut! Slår vad om att jag kommer gå runt där inne i timmar.. Mysigt. Sedan skall jag upp till övre midtown lite också och inhandla en del småsaker. För om sex nätter är jag i Florida! Längtar så jag spricker. Men nu måste jag börja försöka sova.

God jul!
Jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar