torsdag 10 september 2009

Kort om min lycka

Hur kommer det sig nu då, att vissa människor får så mycket? Att livet går så bra för några.
På sex miljarder människor måste någon få ett lyckligt liv, inte sant. Om vi har ett visst antal saker som visar på lycka, såsom kärlek, tron på sig själv och vilja. Toppat med tron om att allt inte är hugget i sten, men värt att drömma om. Ja då måste ett tämligen stort antal ändå pricka in det, inte sant?
Om vi också lägger på en god uppväxt, bra fostran och trygghet, stöd och kärlek. Och här två människor som produkter av detta, som dessutom fått en spännande och vacker genuppsättning. Att dessa två möts, passar utomordentligt ihop och finner den största av känslor, kärleken, tillsammans. Att älska och bli älskad. Då minskar skalan men allt finns där många som prickar in det.
Sist men inte minst adderar vi på sanningen om att de här två är starka, begåvade, känslostormiga och vettiga. Plus att de är medvetna om att de har allt det som nämns ovan och att de vill göra det bästa av sina fantastiska förutsättningar. Då har du Jennie och Markus. Ett otroligt par som vill leva och utvecklas hand i hand och som inte är rädda för att säga det.

Tack för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar