måndag 12 september 2011

Hos min älskade var jag

Hej! Jag vet, det har vart otroligt dåligt det sista med inlägg, och det har berott både på det ena och det andra. För det första, den godaste delen i historien, är att jag har spenderat mer än en vecka nere i Florida. Hos min älskade Markus har jag shoppat möbler, myst, ätit gott och njutit av närheten. Jag åkte ner lördagen, samma lördag som orkanen Irene slog till. Som tur var åkte jag på morgonen och var nere innan något hann sätta igång.För det andra har skolan börjat, och tiden har vart hektisk.

Markus har ju äntligen fått en fin liten lägenhet på Falls at Marina Bay, ett lägenhetskomplex i Fort Lauderdale. Det är en etta med mjuk heltäckningsmatta, ett rymligt vardagsrum, badkar och walk-in closet. Inte illa. I hyran ingår även tillgång till gym, pool och relax area med gratis kaffe, mumms. Så som sagt, det behövdes en del shopping för att få denna lilla oas till ett hem. En säng fanns redan på plats, men Allt annat var lämnat tills det att jag kunde komma ner och hjälpa till. Och det blev en del turer till ikea den veckan.. Alltså, det finns inget bättre ställe här. Inte bara det att det känns hemtrevligt och de säljer svensk choklad, det är också det absolut billigaste stället att gå till. De flesta övriga möbelaffärerna här är av en hemsk amerikansk karaktär. Ni vet, enorma soffor i skinn, bord med marmorskivor och robusta byråer med stora ekollon som dekoration. Och vill man ha mer stilrent så blir det genast otroliga summor att betala. För då ger man sig in på designmarknaden. Så ikea kan alltså både ge en billigt, enkelt och, om man har öga för att välja ut rätt saker, en hyfsat personlig prägel. Vi har köpt en hel del, vilket jag kommer visa bilder på nedan.

Vi gick också ut och åt gott. Vi gick bla till ett irländsk ställe första kvällen, och där åt jag supergoa kåldolmar! Inte illa inte. Vi åt också otroligt gott mexikansk och världens bästa guacamole senare i veckan. Vi lagade eget i vårt fina lilla kök och vi drack gott rövin i skenet av de nya fina lamporna. Om dagarna tog jag det mest lugnt, det var alldeles för varmt för att vistas utomhus, jag skojar inte. Men vi hade att göra när Markus slutat jobba. Och tiden för bara oss fanns ju också såklart, rätt mycket om man säger så. Jag hade verkligen en så himla fin tid där nere, och jag är så otroligt lycklig över att jag har en man att dela mina tankar med. Allt, att dela allt med. Även om han är mil bort så lyssnar han fortfarande. En fantastisk kille det där. Men nu måste jag verkligen sova, skall bara lägga till bilderna och sedan skall jag slumra. Skall upp om endast några få. Ha det fint.

Den andra expedithyllan la vi på sidan ut från den första, för att dela det stora rummet till ett vardagsrum och en matplats.Jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar