onsdag 28 september 2011

Mail till mannen

Nedan följer lite utdrag ur mitt mail till killen. Orkade inte skriva om min dag igen så använder mig av det, men har dock tagit ut en del, mer privata delar ur mailet. Hejsvejs.


"Mannen min

Hoppas containern kom idag! Lite goda nyheter hade inte skadat! Härligt, spännismarkus! Hihi. Jag var på gymmet idag med, kände mig inte så spännis dock då alla hemmafruar med storkel 0 springer på löpbanden. Måste verkligen bli fit jag med! Men känner mig inte så himlans motiverad. Men kämpar på :) Tänker pröva spinning någon dag, det skall ju vara bra för att få av kilona.
Idag har jag vart på starbucks! Lotta körde och vi hade det jätte mysigt som vanligt. Lotta fyller ju 21 på fredag och hon har bjudit med mig att fira henne i stan med hennes vänner på lördagen, lät så otroligt roligt och jag var jätte spänd, tills igår då jag läste mitt schema.. Skall jobba lördag, Melissa och Seth skall på en stor middag och jag sitter från fem till midnatt :( Är så otroligt ledsen. Elin skall nog in och de kommer ha så otroligt roligt. Är galet avundsjuk! Jag vill också, men sånt är livet. Skall i alla fall på bio på söndag med Emma, Andrea, Lotta och kanske någon mer. Vi skall se One day (Med Jim sturgess bla) och gå ut och äta något. Skall bli mysigt :) Skall se om jag kanske kan träffa Iris och de andra på fredag, då jag är ledig.
Det är ju det judiska nyåret på torsdag så tjejerna är lediga torsdag, fredag. På torsdag skall jag bara jobba några timmar med fredag blir en låång heldag. Ser inte så mycket i fram emot det direkt. Idag var de som små djävular! Jag skojar inte, men jag tror jag fixade det ganska bra. Men var verkligen galet hur de bråkade! Kallade varandra hela sjuka saker och skrek. Lyckades tillslut sära på dem.. Men usch så otrevligt det var!
Imorgon skall jag med hela familjen till Melissas föräldrar! Är ganska nervös för då måste jag ha hand om ungarna framför alla de andra på något sätt, och så skall man småprata och hela grejen. Hoppas verkligen det går bra! Hade vart så skönt nu, om jag bara hade pratat med dig och så kunde du sagt att det kommer gå så bra, för jag är ju bäst. I sådana här situationer känns du verkligen långt, långt borta :( Men annars går allt bra! Måste egentligen sova nu men kom inte hem förrän elva och så har jag varvat ner lite och skrivit till min älskade man. Men nu skall jag sluta så du hinner svara!

Hoppas verkligen jag får höra din röst imorgon! Längtar efter ett livstecken i röstform! Just det, attans, vad håller Görgen på med egentligen?! Gammal jekla gubbe det där. Synd att du skall behöva drass med honom.

Jag älskar dig gubben, och jag bor i ditt hjärta. Hoppas inte du glömmer det där ute på havet! <3
Massa kyssar och kärlek, och hopp om att få höra dig snart!!

Din längtande Jennie"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar